Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона

Вместо ватмана, в къщата на VIP Brother влетя пуякът Евгени
18 мар 2009 10:11,
108
Евгени Минчев завлече благотворителността с 5 бона
Снимка: Булфото

След скандала Славков–Кошлуков екипът на VIP Brother 3 заформи пореден сеир с отказа на паркетния лъв Евгени Минчев да стане съквартирант.

Оказа се, че Минчев поискал 5 хиляди лева, за да участва, но впоследствие забягнал в Англия.

А многократните опити на продуцентите да се свържат със светския хроникьор се оказали безуспешни.

И в Къщата вместо него беше вкаран пуякът Евгени.

Снощи още четири родни звезди прекрачиха прага на Къщата на VIP Brother.

Олимпийската шампионка Мария Гроздева, футболистът от „Локомотив” (София) Саша Антунович, рапърът Устата, новата Мис България Антония Петрова нахлуха с апломб и усмивки.

„Ох, всички ви познавам, пък мен никой не ме познава“, каза пернишката миска.

Третият сезон на шоуто е изцяло благотворителен, затова и през следващите осем седмици ВИП-овете ще събират пари за най-различни, предимно социални каузи.

Първата от тях е свързана с талантливи момичета и момчета, които са в домове за изоставени деца.

Затова и съквартирантите бяха разделени на отбори с водачи – Софи Маринова, Устата, Милко Калайджиев, Ицо Хазарта и Део, които имат записани албуми.

Останалите ще трябва да изберат техни песни и днес да ги изпеят по време на живото предаване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
фен преди 15 години
Абсолютно подкрепям. Тоя па Дикофф пак се има за няккъв ментор. Айде замислете се защо Батето никога ама никога не е бил оплюван в безпристрастното му предаване. Щото по комунизма го е направил шеф на спортната редакция на БНТ. А дали обикновен човек е можел да заеме подобен пост???КАКЪВ Е САШО СПОРЕД НАС???сашо дикофф - п....
46
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tova prosto mnogo hitro ot strana na scenaria,uz da pomognem,a vsa6tost 6te se vdigne reitinga i onazi ro6ava tikva halvadzian da se nalapa s o6te pari na garba na ne6tastnite hora!!!!! i tapata mu ki4ozna zeni4ka da se oki4i s o6te rozi4ki...gadost!!!
45
1
 
0
 
! Отговори
АНТИБЪЛГАРИН преди 15 години
Евгени Минчев е пич, лошото е че прекалено интелектуален за една страна от нискоинтелигетни *** и прекалено изискан и естет за груоватата помярска Чалгария, не случайно изобразена от художника чех в Брюксел като *** при това ТУРСКИ. Мисля че това си е самата истина, колкото и да ви боли ...
44
1
 
0
 
! Отговори
ivan преди 15 години
МОЛЯ ВИ не пускаите SMS нито един дори!!!Тези МОШЕНИЦИ ни се подиграват.Само така ще ги НАКАЖЕМ!!! МОЛЯ ВИ.
43
1
 
0
 
! Отговори
lisicata преди 15 години
Вие луди ли сте. Михнева и Сашо Диков - най-големите комунисти в България, ще ми говорят за морал. Любовница и протежета на комунисти. Аз пък не искам да им слушам мнението - просто не са те хората, които могат да ми говорят за истина.
42
1
 
0
 
! Отговори
Ралица преди 15 години
От самото начало на тия изстъпления "брадъри" са си чиста загуба на време и естетика.Никога не съм проявявала и най-малък интерес да гледам простащините и гнусните прояви там, но като слушам и гледам как се манипулират младите хора не мога вече да съм безучастна.Кой позволява да се показват тия глупости и простотии и да се замърсява съзнанието на младите хора и подрастващите?ДА СЕ ЛИНЧУВА ПУБЛИЧНО!!!!
41
1
 
0
 
! Отговори
реми преди 15 години
Благотворителноста е възможна само в богата държава със заможна средна класа.За съжаление България и нашата средна класа / ако имаме изобщо / не са такива.Тогава за каква благотворителност говорим!Михнева е права-много шумим нищо не се случва в реалния живот.Мисля си, че ако от Нова бяха дарили всички средсва отделени за хонорари,заплати,реклама и издръжка на този сезон на "Вип Брадър" вместо да свирят по нежните струни на българската душевност резултата щеше да е много по-голям. Да, ама не!
40
1
 
0
 
! Отговори
eva преди 15 години
ama tezi ludi li sa da davat pari na tozi puqk.......min4ev.....nali prabqt blagotvoritelnost?v tazi kriza shte mu davat pari samo da govori gluposti..q si ...vip brother.
39
1
 
0
 
! Отговори
ragaman преди 15 години
Аз не смятам да го гледам, затова изказвам личното си мнение за "звездния" статус на участниците . От тези които са вътре има само една звезда - МАРИЯ ГРОЗДЕВА.
38
1
 
0
 
! Отговори
съдията преди 15 години
Маргарита Михнева е поредната метреса на червената номенклатура. Незнайно защо постоянно се изкарва някаква света вода ненапита. Единственото, което прави е да ръси безпочвени клевети наляво и надясно, за което няколко пъти бе изправена на подсъдимата скамейка.
37
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...трябва да го водят това "шоу"! :) Вчера заради тях го гледах с кеф, сега повече едва ли ще си губя времето да гледам
36
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За да бъде вкарана всяка от каузите в предаването, съответният спонсор е платил 60 000 лв на продуцента на Вип Брадър.Чудя се, що не се ги даде направо за каузата, а си плаща скрита реклама и уж прави благотворителност... Всичко е шменти капели.Ще ме хванат за опинците да им пращам СМС-иИзмамници... а пък к каузите са едни... леле мале
35
1
 
0
 
! Отговори
J. преди 15 години
KAK NE IA E SRAM TAZI NAGLA *** ANTONIA...AZ NA NEINO MIASTO BIH SE SKRILA OT SRAM....KUPENA TITLA SHTE IA NAPRAVI MISS SAMO ZA MAMA I TATI...
34
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на Е.Минчев ,точно така трябваше да стане а пък и каква по голяма реклама от тази!И както каза Михнева тези хора там ще излязат ос...и и митът за тях разрушен!Какъв елит,е с малки изключения,ако това е елит и вип ознаначава че нацията ни не струва и тук са останали само *** и *** - кофти материал!
33
0
 
0
 
! Отговори
AnoniMEn преди 15 години
mr1sen !!!
32
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е задължително да си умен, щом си учен... :)
31
1
 
0
 
! Отговори
simona преди 15 години
Евгени не е в никаква Англия, вчера го видях на ул. Парчевич, където живее...
30
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абсолютна подигравка е този Биг Брадър. Значи така наречените звезди взимат огромни хонорари / никой не може да ме убеди , че Аня Пенчева за 2 мес може да изкара 50 000 - 100 000лв с актьорската си заплата /, правят си реклама и пиар, такива като Гала дори продължават и да работят и си прави двойна реклама, а в същото време искат от обикновения човек, който едва свързва двата края да вземат пари. Основата на това предаване е пошла и нагла. А, който иска винаги може да помогне на човек или дете в беда и то по много по-достоен начин!
29
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
do N14 ти ина4е си яко тъпо парче.Те такива като тебе ми разнообразяват деня.Бравооооооооооооссссссссс
28
1
 
0
 
! Отговори
Таня преди 15 години
Маргарита Михнева трябва да е вътре,да ги разплаче наистина,а не като снощи да театралничат.Много "тъжно" им стана,но никоя не каза ,че ще отдели част от хонорара си за тези деца.Не бях виждала по-*** поглед,от този на новата Мис България,сигурно е от двете висши.